Sommarsådd 2019

21-25 aug på Ottersäng i Molkom

* * *
 
A Eventbild sommarsådd 2019 - 4 MG

Välkommen på SÅDD: Fyra dagar av gemenskap och ny livsenergi genom dans, kropp, fysisk teater, och autentiska möten i sårbarhet och närvaro.

Centralt på såddkurserna är den gemenskap som uppstår i en grupp när alla aspekter av oss – sorg, glädje, ilska, rädsla mm – tillåts vara med. Tillsammans utforskar vi kommunikation, tillhörighet, integritet, kreativitet och andra primära mänskliga behov. Vi tar stöd av gruppens hållande och visdom samtidigt som vi tillåter oss att vara i våra individuella olikheter. På kurserna finns utrymme såväl för allvar, stillhet och reflektion som för lekfullhet och känslomässig utlevelse.

Innehåll

Förutom fasta inslag som uppvärmningar för att komma in i kroppen, sharinggrupper och intentionscirkel mm så varierar innehållet. Typiska inslag är frigörande dans, övningar från fysisk teater, rörelsemeditationer, röstarbete, massage/bodyworksamt olika former av gestaltning och uttryck. Vissa pass är utomhus med naturen som inspirationskälla.

Övningarna är upplevelsebaserade och det finns alltid möjlighet att välja att inte delta, eller att ta en paus. Inga förkunskaper krävs, men det är viktigt att alla har en grundläggande förmåga att ta hand om sina egna känslor. Kontakta gärna oss om du har frågor kring detta!

Ledare

Arrangörer och huvudledare: Magnus Skånberg och Kristina Jacobsson. Läs mer om kursledarna!

Gästlärare och samskapande

Vi kommer också att ha några ”gästlärare” på kursen, dvs deltagare som också leder enstaka pass. Vissa pass kommer även att vara ”fasta strukturer”, t ex kontaktimpro-jam.

Mycket av andan på såddkurserna är samskapad, och vi som håller i kursen är också med som deltagare på de pass vi inte leder.

Tid och plats

Kursen börjar kl 17.00 onsdagen 21 aug och slutar 16.00 söndagen 25 aug.

Kursen hålls på Ottersäng (Magnus Skånbergs hus i Molkom). Boende sker i flerbäddsrum inne i huset, eller ev i husvagn på tomten. Om man har eget boende i Molkom får man 400 SEK rabatt. Max antal deltagare är 15.

Pris

Arbetande / Normal ekonomi = 2700 SEK
Arbetslös / Begränsad ekonomi = 1900 SEK

Early bird fram till 1:a augusti = 300 SEK rabatt

Frågor

Magnus Skånberg: 0768-194622
Info@magnusskanberg.se

Anmälan

Klicka här för anmälan!

/ Kristina och Magnus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: